Event


Vid eventfotografering måste man vara kvicktänkt och närvarande. Evenemang kan vara oförutsägbara och det är viktigt att kunna anpassa sig snabbt. Bilderna bör också kunna leverera snabbt efter avslutat jobb. 


Bra eventbilder kan användas för att marknadsföra företaget och dess produkter eller tjänster. De kan användas i sociala medier, på hemsidan eller i tryckta material. Bilder från evenemang kan hjälpa företaget att nå ut till en större publik och skapa en positiv bild av företaget.

Oavsett vilket syfte företaget har med sitt evenemang är bra eventbilder ett viktigt verktyg i sin kommunikation. 


Luleåfotograferna har i mer än tio år levererat bilder från alla eventlokaler i Luleå och känner till byggnadernas förutsättningar. 
Vid större event där mer än en fotograf behövs har vi möjlighet att ta in både extrafotografer och filmare. 


Bilderna från våra eventfotograferingar levereras med fullständiga rättigheter för beställaren. Det innebär att beställaren kan använda bilderna för alla ändamål, inklusive marknadsföring, tryck och digitalt.


Om beställaren vill skicka bilderna till tredje part, till exempel till en föreläsare eller tidning,  måste fotografen anges som upphovsman. 


Om beställaren vill friköpa bilderna helt, så att fotografens namn inte behöver anges, kan detta göras mot en extra kostnad. Kontakta oss för prisförslag.


Bilderna levereras i två versioner. Högupplösta och i webformat.


Kontakta Magnus Stenberg för mer info och prisuppgifter.  info@luleafotograferna.se 072 712 67 89


Väl mött!